Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !!


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !! 
                    Τι πρέπει να προσέχουν όσοι έχουν παιδιά!  Δείτε το βιντεο !
Τα παιδιά βλέπουν το Πάσχα ως μια ευκαιρία να διασκεδάσουν στο χωριό με τους γονείς, την γιαγιά και τον παππού μακριά από το σχολείο και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Παιχνίδι και ξεγνοιασιά. Το Πάσχα όμως κρύβει και κινδύνους για τα παιδιά. Ποιοι είναι αυτοί και πως μπορούμε να τους αποφύγουμε ?
-Μην αφήνετε ποτέ μικρά παιδιά χωρίς επίβλεψη στην κουζίνα όταν βάφετε τα αβγά, ετοιμάζετε τα τσουρέκια και μαγειρεύετε οτιδήποτε.
-Προσοχή θέλουν και οι λαμπάδες. Να αποφεύγετε όσες είναι στολισμένες με εύφλεκτα υλικά και να δείχνετε στα παιδιά πώς πρέπει να τις κρατούν. Η φλόγα και το λιωμένο κερί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά εγκαύματα.
-Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τα βεγγαλικά.
Την Κυριακή του Πάσχα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ψησταριές και στις σούβλες. Τα αναμμένα κάρβουνα και τα πυρωμένα σίδερα αποτελούν αιτία σοβαρών εγκαυμάτων. Μην ξεχνάτε ότι τα μικρά παιδιά είναι εκ φύσεως περίεργα και δεν έχουν αντίληψη του κινδύνου.
Στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο, τα παιδιά πρέπει να κάθονται πάντα στο πίσω κάθισμα, σωστά δεμένα. Τα πιο μικρά χρειάζονται κάθισμα αυτοκινήτου, το οποίο αλλάζει ανάλογα με το ύψος και το βάρος τους. Τα μεγαλύτερα πρέπει οπωσδήποτε να είναι δεμένα με τη ζώνη ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tips to Help Your Baby Sleep Better

Tips to Help Your Baby Sleep Better

Sleep is a vital indicator of overall health and well-being. We spend up to one-third of our lives asleep, and the overall state...